eztcsakúgy

2013.10.15. 13:17

Hali emberek,


írok pár sort megint, mert azt fogjátok hinni hogy elloptak az UFO-k vagy elcsapott a zalai gyors.

Pedig szerencsére nem ez történt, bár ha valami jófej, kedves ufók vinnének el és nem bántanának, adnának enni inni, meg utazgathatnék velük a galaxisok között az lehet hogy érdekes lenne.

Na de nem azért írok, hogy ilyen faszságokról beszéljek..

Szóval a múltkori posztban írtam nektek, hogy egyik csajt a facebúkról megdugtam. Viszont nevet nem írtam hozzá, így hát most a névadási szabály alapján ő Alicia lett.
(elnevezési szabályrendszerem itt: http://sunavadasz.blog.hu/2011/07/25/abelia )

Tehát megdugtam Aliciát a múltkor, erről írtam pár sort, és azóta találkoztunk újra és keféltünk megint :)
Azért ha már ennyi minden volt, írok róla pár szót, hogy ki ő mi ő mégis hogyan néz ki. Ennyit talán megérdemel :D de nem biztos. Szóval Alicia egy 30 éves nő, jelenleg egyedülálló, kedves, humoros, külsőre olyan átlagos vagy az felett egy kicsivel. Alakra nem rossz végülis, de semmi extra. 6/10 adnék neki. Az ágyban abszolút szót fogad, azt csinálok vele amit akarok, olyan pózban ahogy akarom. Seggbe még nem volt meg, de lehet nem is lesz. Múltkor volt 1-2 dolog amivel felbosszantott (akaratán kívül) szóval nem sokáig fogok szerintem összejárni vele. MAx ha nagyon ki leszek éhezve akkor felhívom és leszopatom :)
Na erről ennyit. Egynek elmegy, de a lényeg hogy nem életem legjobb nője, sem kinézetre sem ágybeli teljesítményre.

Másik hír, hogy volt egy újabb találkozóm egy csajjal a netes társkeresőről, na neki bomba teste volt! Jól elbeszélgettünk, de ő az az értelmesebb fajta, szóval úgy érzem rendesen be kell alapozni ahhoz, hogy összejöjjön. Tehát a komfortot megteremteni, bizalmat kiépíteni. Igazából őbelé sem tudnék szerelmes lenni, hiába van bombajó alakja, a természete kicsit fura. Okos meg értelmes, de olyan nagyon céltudatosnak és önbizalommal telinek tűnik. Ez alapesetben nem baj, de ő nagyon durván, szóval ez nekem már zavaró. NA mindegy meglátjuk mi lesz, dumálgatunk folyamatosan majd találkozunk újra.

Volt a társkeresőről még 2 csaj, de az egyik az idióta, róla nem is beszélek inkább. Nem találkoztam vele, csak telefonon beszéltünk párszor, de agyilag eléggé zokni szegény csaj. Eléggé laza stílusban beszél, káromkodik össze vissza, kicsit beképzelt is, meg... na mindegy, lényeg hogy felejtős. annyira nem is néz ki jól csak egy kósza baszásra kellett volna :)

Viszont a másik csaj az tök normális és aranyos is eddigiek alapján.
Kinézetre átlagos, azaz testalkatra. Arcra viszont nagyon tetszik :) Ő komolyabb kapcsolatot akar, szóval kérdéses hogy mi lesz, vagy meddig fogok elmenni nála, az első találkozástól függ. Ha élőben is olyan kis aranyos lesz és bejön, akkor lehet hogy egy kicsit komolyabb kapcsolatba is belemegyek, jó lenne egy fix kúrópartner, akivel lehet filmezni is, beszélgetni, eljárni erre arra. Na de majd kiderül ez is.

Egyelőre ennyi a fejlemény, még van pár apróbb dolog, de azokról most nem írok még, majd kicsit később, ha már alakulnak :)

Szóval mára itt a vége fuss el véle!

Au revoir!

Szerző: shakeit

Szólj hozzá!

Címkék: Alicia

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr185571805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása