Ennyi! :D

2012.07.10. 21:28

Biztos most az jár a fejetekben, hogy mi ennyi? Hát mi... Eleget sanyargattam magam, nem bírom tovább Alda hülyeségeit.. Ugyebár írtam mát, hogy nem vagyunk egy szinten a hölgyeménnyel és ezt most nem bántásként írom. Az is lehet hogy ő túl értelmes hozzám, mondjuk úgy, hogy más szinteken , dimenziókban él :D Többet nem is mondok...

Szóval ennyi. Most hétvégén megint találkoztunk és kamatyoltunk egy kicsit de már előtte nyavalygott pár sort valamiért ami alapból nem tetszett. Aztán meg dugás közben nyavalygott, hogy így meg úgy nem akarja most csinálni, stb... azért jól megdugtam hátulról is, lovagolt is, kis pornós feeling befigyelt :D de rájöttem főleg a nyavajgásából, hogy nem illünk össze az ágyban sem. Miaz hogy ezt meg azt nem akarja? Mert ha legalább a kamatyolás szuper lenne akkor 1-2 hétig v hónapig még húznám a dolgot és megraknám még párszor, de így... Idegesítő is, nyavalyog is, átlagos kinézetre és még az ágyban is átlagos vagy az alatti. Jó ki voltam éhezve kellett a punci, de ennyi elég is volt belőle... Áááá szóval ennyi volt, kiadtam az útját szegénynek. Azért sajnálom egy kicsit mert jóravaló lány, de nagyon nem illünk össze sehogysem.

De nem búsulok mert holnap is lesz egy randim egy sokkal normálisabb csajjal és majd meglátjuk hogyan alakul. Meg persze a többi csaj is akikről már írtam, még mindig gamelem őket, lassan haladok de időm sincs sok rájuk, de csak meglesz valamelyik. És persze még ott van albertina a netről akivel a dugást beszéljük már 2 hete, de sosem érek rá vagy ha igen akkor ő nem. Szóval vele is mostmár tényleg összehozunk valamit, aztán hajrá, mindent bele (a gumiba persze :D)

Most nem is írok többet mert későre jár, pihenni kell mert edzés után így fejlódik a szervezet megfelelően. Csácsumicsá mindenkinek ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr754643361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása