Haladok Alénával

2012.08.25. 19:21

Sziasztok,

jó régen írtam utoljára, megint eléggé sok dolgom volt. Most ez a hétvége kicsit lazább, szóval most tartok egy rövid beszámolót. Túl hosszú ez sem lesz, mert lassan mennem kell haveromhoz, amolyan kanbuli szerűség lesz ma csúnya bebaszásszagot érzek a levegőben :D

Szóval Alénáról meséltem a múltkor, vannak fejlemények bár még nem olyanok amiket szeretnék hogy már legyenek. Sajnos még csók sem volt, de tök jól eldumálgatunk és látszik hogy érdeklődik mert ő is szokott keresni, ez gondolom egyértelmű jel :) Elvileg majd nemsokára találkozunk ismét és dumálgatunk hosszabban mint eddig, és talán ha úgy adja a helyzet, akkor iszunk is egykét pohár bort, akár az első csók is elcsattanhat, remélhetőleg nem az utolsó :)


És pár szót Áldáskáról is. Nos vele is megvagyunk még jól, kefélgetünk, élvezi, én is élvezem és ez így most jó nekem. Persze jó lenne még 1-2 punci pluszban akit lehet tömködni, igaz időm az nem sok van, szóval eléggé nehéz lenne kivitelezni.

Mára ennyit, majd beszámolok újabb ismerkedésekről is, de arra most nincs időm :) legközelebb!

I'LL be back ;)

http://youtu.be/mHJH0ETi8D4

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr14731692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása