Elkényelmesedve

2012.12.01. 18:05

Hello mi?

Tudjátok mostanában van egy kúrópajtásom, bocsánat kúrópajtásnőm - még mielőtt valaki homokosnak hinne :D - és róla írtam is már pár bejegyzést. Nem is annyira róla, mint inkább arról, hogy mennyire jó vele dugni vagy szeretkezni. Szóval most hogy van ő, kicsit elkényelmesedtem.. Nem nagyon ismerek meg új nőket ami nem jó. Változtatnom kell ezen. Valahogy időt kellene szakítanom bulikra is. Most is járok erre-arra de nem rendes bulikba inkább ilyen kisebb összejövetelekre ahol eleve nincs enek szabad pinák..

Szóval el kellene járni nomrális bulikba, és akkor megint jön a kérdés: kivel? Haverjaimnak vagy van csaja, vagy nem szeret bulizni, vagy szeret de nem mer csajozni. Szóval oké lemegyek velük egy buliba és akkor egyedül tolhatom a szekeret. Jó jó lehet úgy is, de nem annyira buli... Lehet hogy kellene szereznem egy WING-et?

És a végére egy rövid történet, csak azért írom le mert fura volt látni, bár nem meglepő ismerve a nőket.

Szóval nemrég voltunk bulizni, de csak úgy lájtosan, és mivel megint nem akart táncolni egyik haverom sem, meg az én kedvem is olyan átlagos volt, így csak ültünk a sarokban egy asztalnál. Ott állt előttünk egy fickó olyan 50 körüli, zakóban, farmerban, látszott hogy nem szegényember. Ott volt vele a csaja is olyan 30 körüli közepesen hosszú szőkeh ajjal, jó alaklla, csini pofival, az is lehet hogy a felesége volt mindegy is. A fickó néha nyomott egy csókot a nőjének, amúgy kb leszarta. Viszont volt ott velük egy másik pina is akin látszott hogy full odavan az emberért. Folyton a fickón csüngött, szemkontaktus végig megvolt (kb. fél órán keresztül voltam szemtanuja az eseményeknek) , igazgatta a haját, tette-vette magát. Abszolút látszott hogy mire hajt és ezt a fickó is levágta, a végén már a derekát ölelgette beszélgetés közben, meg a fülébe suttogott úgy, hogy közben a nyakához is hozzáérjen az orra vagy a szája. A fickó nője az eléggé be volt rúgva, szóval sokmindent nem vett észre a dologból, bár a vége felé fura fejeket vágott, azért csak leesett neki valami, mert kezdett bedurcizni. De lehet hogy csak azért hogy vele is foglalkozzon a csóka. A kiscsaj aki nyomult az emberünkre lehettt úgy 25 éves, jól nézett ám ki ő is, és próbáltam vele szemezni vagy valahogy felhívni a figyelmét, de a külvilág az kb megszűnt számára. Hogy a pénz és egzisztencia , vagy a sármja vonzza a fiatal pinákat ehez a csávóhoz azt nem tudom. Én arra tippelek hogy mindkettő. Mindenesetre mi a haverokkal punci nélkül maradtunk aznap este.

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr214941629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása