Írtam ugyebár a legutolsó bejegyzésemben, hogy megyünk bulizni. Nos diszkóig vagy bármiféle szórakozóhelyig már nem jutottunk el..

Házibuliban kezdtünk és annyira jól sikerült (főleg az ivászat) hogy mire észbe kaptunk éjjel 2 volt és már csak a fele csapat akarta csapatni. De aztán hideg is volt és végiggondoltuk, hogy mire összekészítjük magunkat vállalható szintre, elindulunk, és odaérünk valahová, addigra 3/4 3 - 3 óra lesz és lassacskán vége a bulinak. Marad 1-2 óránk zárásig. Arról nem is beszélve, hogy a csajokat addigra már befűzték és megdugták/leszopatták őket a wc-ben, jobb esetben otthon. Akit nem az meg vagy iszonyatosan ronda, vagy van barátja, vagy frigid, vagy leszbikus, vagy mindegyik egyben. Bár most gondolkodom, egy leszbikus ronda frigid nő.. na ennek nem sok értelme van :D

Szóval nem voltunk bulizni, ezért nem tudok semmi érdekes nőkkel kapcsolatos élményről beszámolni :) de azért ez nem azt jelenti, hogy rossz buli lett volna, sőt! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr924913309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása