Fejlődni kellene tovább

2012.07.18. 19:10

Sziasztok,

most végre van kicsit több időm írni, és dobok is ide pár sort. Mint bizonyára olvastátok az előző posztokban, most összejött azért egy kis kufircolás szóval végre alakulnak a dolgok. Igazából most van egy másik csaj is akivel kavarok, sőt már le is feküdtünk.. Róla még nem volt szó itt a blogomon, eléggé új a történet :D Nade térjünk vissza az eredeti gondolatmenethez, erről a csajról meg majd írok később.  Szóval most hogy kialakult 1-2 csajjal ez-az kicsit visszavettem a tempóból. Eddig sem mentem sajnos terepre, mert nem volt időm, meg jó ideje "szakirodalmat" sincs időm olvasni, de mióta ezzekkel a csajokkal kavarok, azóta még kevesebb figyelmet áldozok a pua dolgokra. Elsősorban továbbra is az időhiány a gond, de úgy érzem hogy most kicsit a csajok is közrejátszanak. Nem ülhetek a babérjaimon, bár az lenne most a legegyszerűbb, de tovább kell mennem, tovább kell tanulnom a PUAságot és gyakorolni, gyakorolni. Az a szerencsém egyébként, hogy sikerült az elmúlt hónapokban sok csajt megismernem és bővíteni a szoc. körömet csajokkal. Így hát most sokkal többet tudok csajokkal kommunikálni, vagy velük lenni mint ezelőtt. Persze ez még nem minden, de gyakorlásnak megfelel.

Szóval így a végére nem is mondhatok mást, minthogy össze kell szednem magam és nem ellutulni. Várnak a csajok százai, ezrei, nem szabad kettőnél megállni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr314664856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása