Hu bazz

2011.09.22. 18:26

Hú bazz, sokat használom az action, eksön, akció szavakat a posztok címeihez. Azt hiszem kicsit választékosabban kellene címeket adnom :) Erre is oda fogok figyelni!

Más: találtam olyat, hogy The Pickup Artist, és ez nem más mint egy reality show ami még 2010 előtt ment amcsiban. Mystery műsora és arról szól, hogy van x darab looser vagy átlagos srác akik nem igazán tudnak csajozni és megtanítja őket (2 segéd PUA-val együtt) sok mindenre, hogy aztán jól felszedhessenek és megdughassanak csajokat. Azt nem tudom hogy kufirc lesz-e, még csak első részt néztem meg, de elvileg majd minden részben kiesik egy "játékos" aki a leggyengébben teljesít ill. fejlődik. Na megyek is és nézem a 2. részt, kíváncsi vagyok :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr943246600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása