Ismét gondolkodám

2011.07.28. 23:18

A gondolkodás az nagyon megy nekem. Van aki szerint túl sokat is tölt az agyam ebben az állapotban. Ma megint agyaltam pár dolgon.

Tegnap ugyanis elolvastam egy könyvet ebben a témában. Egy magyar srác írta, aki állítólag nagy mestere a csajozásnak. Még tanfolyamokat is tartanak, persze nem ingyen :) Szóval a könyv ingyen letölthető és máris lehet okosodni a témában. Nem túl hosszú 50-60 oldal, de elég sok kép van benne és nagy betűkkel a szöveg, én kb. 1-2 óra alatt végére is értem.

Vannak benne érdekes és tanulságos dolgok, de összességében inkább csak kedvcsináló szerintem, hogy befizess egy tanfolyamra. Persze a komolyabb technikákra csak hivatkozik, hogy ezt meg azt "a tanfolyamon mutatjuk/tanítjuk meg". Na ilyenért én azt hiszem mostanában nem fogok fizetni :D Egyik ilyen okos húzás például a félelem legyőzése rész, ahol semmit nem mondd, csak hogy tanfolyamon oktatják, és garantáltan eltűnik a dolog, a félelem, a görcs a hasban mikor gondolkozol, évődsz, hogy oda menj-e.. Ez az érzés azt hiszem sokaknak ismerős. És utána a csalódottság/düh is önmagadban, hogy nézted, esetleg szemeztetek is, és oda akartál menni, meg is indultál 2x majdem, de mégsem mertél :( Ez az egyik legfőbb dolog, amit az ember le akar küzdeni, de okosan erre nem írnak technikát, merthogy menj el tanfolyásra! :)

Végül is a lényeg, ami az egésznek az egyik alapja az benne van.
Mégpedig, hogy mi is kell a nőnek, mi kelti fel az érdeklődését, mitől lesz nedves a bugyi..?
A válasz: 1 olyan férfitól, aki:

-magabiztos
-megbízható(nak tűnik :D )
-humoros
-domináns

Idézek: "A nőnek alapvetően egy olyan férfira van szüksége, akit tisztelhet, felnézhet
rá, aki bizonyos mértékig kielégíti vágyait (melyek nem mindig fizikai vágyak)
és vad, mély érzelmeket és érzéseket vált ki belőle pusztán a személyiségéből
adódóan."

Ez ugye nem más mint az alfa-hím, ezt írja is a könyvben. Tehát amin gondolkodtam az az, hogy valóban kell változnom, változtatnom. Nem is kicsit. Vajon teljesen új személyiségem lesz, vagy megmarad a régiből is valamennyi, vagy esetleg szét tudom választani a dolgokat és csak a csajozások idején úgy viselkedni ahogy kell? Érdekes.. És persze a kérdés felmerül, hogy megéri ez az egész egyáltalán? Megéri azért más emberré változni, hogy minden nap másik nőt dughassak, hogy olvadjanak értem/tőlem a csajok? Pfff nehéz kérdés :S

Na mind1, ezen úgyis rágódom még egy darabig. Ha valakit érdekel a könyv, akkor innen letöltheti, de az email címedet azt meg kell majd adni, hogy le tudd szedni..

mexdeluxe.hu/

by

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr773108600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása