"A nőcsábászoknak van egy szakszavuk: egyitisz. Ez olyan betegség, aminek
tünete, hogy egy lány válik a szenvedélyükké. És soha nem kötnek ki e mellett a lány mellett, mert túl idegesek, sok hűhót csapnak körülötte, és éppen ezzel riasztják el maguktól."
Neil Strauss - A játszma

A bejegyzés címe már sok mindenre enged következtetni. Nos igen, az egyik legjobb nő akivel mostanában megismerkedtem, egyszerűen gyönyörűnek találom, olyan csodás és szép arca van, jó alakja (bár nem topmodell testalkat, de attól még.. :) ) és valami van benne, ami megfogott. Az egész lénye olyan furcsa számomra, persze jó értelemben, és szerintem pont ezért tetszik annyira, mert nem tucatcsaj, nem plázacica vagy ilyesmi. Hozzá hasonlóan viselkedő, működő nővel még az életben nem találkoztam.

Szép hosszú sötétbarna haja van, igéző szemek és dús ajkak. Tekintete egyszerre kedves és lágy, szigorú és kemény, csábító és érzéki. Testalkata átlagon (az átlag alatt nem egy enyhén molett nőt rétek :) ) felül van kicsivel, de nem egy fitnesbaba, ez persze nem baj. És hát a viselkedése, olyan érdekes, kicsit komoly, visszafogott, de jól áll neki amikor mosolyog, kár hogy nem látom gyakrabban nevetni. És a beszéde is fura kicsit, mintha mindent jól meggondolna, mielőtt kimond. Ez nem azt jelenti hogy buta vagy be van lassulva, sőt ellenkezőleg. Nem tudom ez mennyire megjátszott nála, vagy teljesen természetes? Még nem régóta ismerem. Ja igen és uszodában ismertem meg szaunázás közben, szóval az alakjáról pontos információkkal rendelkezem. Mondta hogy benne van egy taliban, egy kis beszélgetés, beülünk valahová, semmi extra. Na majd meglátjuk.

Nagyon bejön és mikor leszólítottam tök laza voltam, semmi negatív gondolatom nem volt magammal vagy a helyzettel kapcsolatban. De azóta, hogy tudom hogy találkozni fogunk sokat gondolok rá és ideges leszek, hogy hogyan alakul majd. Ezek bizony az egyitisz-re (one-itis) utaló tünetek. Szerencsére átlátom a helyzetemet ez ügyben és bár nyugodtabb nem biztos hogy leszek ettől, sőt.. de legalább tudom hogy vissza kell fognom magam és figyelni arra hogy ne csináljak egyitisz-ből fakadó looser afc-s dolgokat. Ha nem jön össze a dolog (az eddigi teljesítményemet figyelembe véve van rá esély :D ) szar lesz, de tudom, hogy nem ragadhatok le nála. Egyitisz kizárva!

Csatára fel :)

Szerző: shakeit

Szólj hozzá!

Címkék: Aida

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr33411801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása