Egy buli és tanulságai

2015.03.23. 21:41

Hello lányok, fiúk, hermafroditák.. újra itt vagyok.


Tudom ezer éve nem jelentkeztem.... de ez így megy egy ideje, már megszokhattátok. Nyilván írnom kellene egy ilyen bocsánatkérős mintaszöveget, amit minden posztom elejére bemásolok :D és nem megy azzal az idő, hogy bepötyögöm ugyanazokat a bocsánatkérős sorokat.
Na de térjünk is a tárgyra mert túl sok időm most sincs, és jó lenne a lényegről beszélni. Azaz a csajokról.

Hétvégén voltam bulizni. Nem sok kedvem volt ugyan, de azért volt. Mondjuk úgy, hogy nem voltam bezsongva, de inkább mentem, mintsem otthon üljek és verjem a pöcsöm.
Nos eltekertünk haverokkal a buliba, és volt ott egy nő. Vagyis sok, de ezt a nőt már jó múltkor is láttam egy régebbi buliban ugyanezen a helyen. Múltkor is nézett és mosolygott rám mint az állat, na meg most is. Nem az én korosztályom, meg nem is nagyon jön be... Szóval számomra felejtős a dolog. De szerintem ha akarom simán megdughattam volna. Na de nem is ez a lényege a mai posztnak.

Voltak másik csajok is akik viszont tetszettek, de nem mentem oda, én hülye.. Igaz a haverjaim se mentek oda, pedig nekik is bejöttek a csajok. Ez persze nem vigasztal engem, csak legalább nem annyira égő, mert nem csak én voltam töketlen :D  ...  a poszt folytatódik, itt van jobbra a tovább  gomb  ;)

Helló megint!

Az utóbbi időben ritkán jelentkeztem, most próbálom bepótolni a lemaradást. A mai téma kicsit más lesz, nem csajozós vagy beszámolós vagy mittudomén. Persze köze lesz a nőkhöz... nagyonis :)

Megcsalás. Honnan az aktualitás mikor nincs is komoly kapcsolatom?
Nos, múltkor miután kiposztoltam itt a legutóbbi írásomat, kidobott a rendszer pár blog ajánlót.
Ez is közötte volt, ahol leírja a csóka, hogy hogyan csalta meg a felesége: http://megcsaltak.blog.hu/

Nem azért hogy reklámozzam.. főleg hogy tavaly május óta nincs új poszt :D Olvasgattam az írásait, és ami azt illeti eléggé furcsa a befejezés. Vagyis nincs is befejező írás. Remélem nem akasztotta fel magát szegény ember...

A másik pedig amiért most erről írok, egy kicsit személyesebb. Tegnap előtt hívott a haverom és mesélte szomorúan, hogy rajtakapta a csaját egy másik csávóval. Már 4 éve voltak együtt, igen jó volt a kapcsolat, nem veszekedtek, szerették egymást. Kívülről ez látszott, és a haverom szerint belülről is így volt. Aztán most kiderült, hogy a csaj december eleje óta félrekúr. Tök véletlen derült ki az egész, egyik pillanatról a másikra.
Sosem gyanakodott a haverom, 100% megbízott a csajban.

höhöhö

2015.02.07. 14:38

Na mi van pajtik, azt hittétek hogy elvesztem? Dehoooogy!
Engem az ufók sem vinnének el, mert őket is megkúrnám szárazon seggbe :D és ezt ők sem akarhatják!

Na viccet félretéve, itt vagyok és írok pár sort. De miről is? Nos nem beszámoló lesz ez a mai, hanem egy kis elmélkedés.

Volt már veled olyan, hogy másnapos voltál és teljesen szétcsúszva ugyan, de folyt belőled a hülyeség?
Velem volt már ilyen nem 1x, és olyankor sokkal lazább voltam, 100% magamat adtam, a teljesen igazi énemet.
Persze mindig magam adom, legalábbis én úgy érzem, de azért egy minimális részben mindig próbál az ember mondjuk viccesebbnek vagy menőbbnek vagy akár komolyabbnak tűnni, hogy megfeleljen az adott szituációnak. Most ez lehet hülyeségnek tűnik, de az ember mindig alkalmazkodik egy kicsit, még ha észre sem veszi, ez belénk van kódolva és ez szükséges is a civilizációban/társadalomban való éléshez.

Mit is akarok ebből kihozni? Tovább megyek...

Volt már veled olyan, hogy mentél haza edzésről kurva fáradtan, mozogni is alig volt energiád, az agyadat meg a nap közbeni munka szívta le? Tehát mind szellemileg mind fizikailag fáradt voltál.
Nos velem is volt már ilyen, és ilyenkor is sokkal lazább vagyok és mondjuk úgy leszarom üzemmódba átmegyek.Tegnap este pl. edzés után még beugrottam a boltba, és akaratlanul, de olyan szöveget lenyomtam a kasszás csajnak, hogy fülig ért a szája. Dőlt belőlem a hülyeség. És nem azért, mert fel akartam szedni, hanem csak simán az épp felmerülő szitura reagáltam, de nem gondolkodtam rajta, csak jött magától.

És hoppppp, itt a lényeg. Jött magától, nem gondolkodtam. Nem agyaltam túl, hogy mit mondjak és hogyan. Nem gondolkodtam azon hogy vicceset mondjak vagy olyat amivel nem bántok meg senkit és az sem érdekelt, hogy hogyan reagál majd rá a kasszás csaj. Semmi ilyen faszsággal nem volt tömve a fejem. És ez a kulcs! Nem variáltam túl!

Sajnos az életben sok mindenki, sok mindent túlvariál, túlgondol. Tudom jól, mert én is ilyen vagyok általában.

Van egy mondás, vagy ha jobban tetszik bölcsesség:

"Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet lépnének, egész életüket fél lábon töltik."
Anthony de Mello

Jól hangzik ugye? Vagyis pont ellenkezőleg, ez nagyon is elszomorító...
Valahogy sokkal lazábbnak kellene lennem nekem is. Ha másnapos vagyok vagy pedig edzés után fáradtan megyek haza, olyankor laza vagyok, nem agyalok, már csak meg kellene találni a módját, hogy ez a normál hétköznapokon is így legyen. Csak ugye itt előjön a 22-es csapdája: most meg azon agyalok hogy hogyan legyek laza. Megint csak egy plusz felesleges gondolat a fejembe a többi sok felesleges mellé..
Szóval nem egyszerű a feladat, de nem szabad feladni, érdemes dolgozni rajta, biztos van egy jó megoldás :)

Mára ennyi, remélem sikerült felnyitni 1-2 szemet, és gondolkodásra késztetni 1-2 agyat.
Byby , egy rövid időre csak ;)

B.Ú.É.K. !

2015.01.01. 18:55

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter, jót buliztatok, jókat ettetek - ittatok és persze az sem árt, ha sikerült az év utolsó/első buliján valami csajt megfektetni :)

Én sajnos nem voltam ilyen "szerencsés", mert a házibuli amiben voltam, most eléggé szűkkörű volt és 1 egyedülálló csaj volt össz-vissz, de róla inkább nem is mesélek, értelmetlen :D

Amúgy meg nem volt rossz a tavalyi év, bár történt 1-2 dolog (nem csajokkal kapcsolatos, hanem családi...), aminek sajnos nem kellett volna megtörténnie. No mindegy, remélem az idei év jobb lesz, én megteszem a tőlem telhetőt, hogy így is legyen!

Fogadalmat nem tettem, szerencsére nincsenek súly problémáim vagy ilyenek, mozogni, sportolni eddig is mozogtam sokat. Terveim persze vannak, de szerencsére kitartó típus vagyok, ha vmit eltervezek, akkor neki is kezdek, meg is csinálom, és ehhez nem kell nekem Újévi fogadalom :D

Kívánok nektek is Boldog, Békés, Sikerekben és Egészségben gazdag Új Esztendőt!

 

Itt vagyok gecccc

2014.12.18. 23:10

Na hello, már azt hittétek hogy leléptem mi?

Jó is lenne hawai-on süttetni a golyóimat... vagy a szesell szigeteken. Tudom tudom nem így írják de most lusta vagyok meg fáradt. Este 11kor jóhogy agyilag zokni vagyok már. Na mindegy lényegre térek.

Múltkor ugye kidobtam a csajt akivel kefélgettem, nos vele azóta sem találkoztam, de egy másik régebbi kefélőpartnerrel igen, és vele megint dugunk. Hiába a szükség nagy úr. De nem is ez a lényeg, hanem hogy csajozni ugyanúgy nincs kedvem még mindig. Vagyis nagy ritkán van, de akkor meg időm nincs.
Mondjuk fb-n fűzök egy csajt, nem egy sexbomba de olyan 7/10 , a szája az nagyon felizgat, úgy a szájába adnám... mmm mit művelne az a farkammal te jó ég! Vagy mit nem... sosem tudhatom. Most elképzelem hogy milyen jól szopik, aztán meg élőben bláá... A mostani fuckbudym is ilyen.. szeret szopni, vagy legalábbis szívesen csinálja, csak éppen a nyálat felejti ki a képletből és 2 perc után már szinte fáj vagy nem is tudom olyan szar érzés, érzékeny lesz tőle a farkam és kellemetlen. Dehát hogy mondjam meg neki hogy nyálat még nyálat? Na mindegy...

Mára ennyi. Legyetek jók és ha karácsonyig nem találkoznánk, akkor...

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új évet drágaszágaim! :)

Szerző: shakeit

2 komment

Egy beteg buli...

2014.11.16. 21:11

Hát basszátok meg... olyan buliban voltam, hogy beszartok :D Én nem hittem a szememnek...

Haverokkal elmentünk szombat este partyzni egy kicsit, megjött az éves prémium is és ezt is meg kellett ünnepelni :D Na meg azt hogy végre normális buliban vagyunk, és nem csak otthoni szűk körű házibuliban vedeljük az alkoholt értelmetlenül. Naszóval elmentünk partyzni, igaz mikor indultunk kicsit be voltam punnyadva, de már menet közben elkezdtünk vedelni és mikor odaértünk a buliba, ez csak hatványozódott. Sör-pálinka-sör-pálinka-sör-pál...

Szóval a punnyadtságom hamar elmúlt, egész jó volt a zene, sok volt a pia, voltak jó csajok is egy kettő, átlagos még több, na meg voltak milfek is és kis fiatalok is. Egészen fura volt a felhozatal.Az elején még nem nagyon csajoztam, csak dumáltam meg bulizgattam, de aztán megjött a kedvem.
Egyszer csak elém került egy átlagos kinézetű 25 körüli csaj, eléggé be volt már állva, jobban mint mi :D
Megfogtam a kezét és magamhoz húztam hogy táncoljunk, nem ellenkezett. Hamarosan meg is fordítottam hogy seggel legyen felém, és úgy húztam magamhoz. Közben hasát simogattam. Aztán mikor láttam, hogy nem ellenkezik, rámentem a melleire is, utána pedig a puncijára. Bár a nadrágba nem nyúltam be, de kívülről simogattam neki. Így "táncoltunk" aztán megjelent valami idős csávó, olyan 60-nak néztem, elég fura arc volt :D Előtte is láttam már, hogy dumál ez a csaj az öreggel, szóval sejtettem hogy odajön az öreg hozzánk. Így is történt aztán dumáltak és meg finoman ellöktem magamtól a csajt, hogy akkor tessék menj az öreghez. Pár másodperc múlva visszatolatott rám a csaj :D Én meg simogattam tovább, de az öreg csak nem tágított, aztán hamar meguntam a dolgot és otthagytam őket, úgysem tetszett annyira a csaj. Mentem inni egyet. Mire visszaértem az ivásból, addigra  a csaj már az öreg ölében ült :D :D Hát én köpni nyelni nem tudtam :D Igaz eléggé offon volt már a csaj, szerintem egy 80 éves öregember is megbaszhatta volna :D Na mindegy, nem érdekel, nem az én csajom volt, meg ilyen nőm remélem nem is lesz soha!

Fuckbuddy kidobva :)

2014.11.01. 18:10

Sziasztok,
azt hiszem ilyen is régen volt, hogy ennyire ráértem volna mint most hétvégén, de ennek köszönhetően tudok írni megint egy bejegyzést. Hiába na, itt a szar idő, és ... kint már nem lehet annyi mindent csinálni.

Szóval a mai írásom nem másról fog szólni, mint arról, amit előző posztban már feszegettem, hogy ki kellene dobni a csajt akivel kefélgetek. Jelentem, örömmel: megtörtént :)

Ha 18 éves lennék, most azt mondanám magamnak, hogy te bazd+ nem vagy normális. Itt egy pina, akit kötöttségek nélkül lehet dugni és te elküldöd, véget vetsz ennek az idili állapotnak. Biztosan sokan cserélnének velem. Nos... mindennek megvan az oka.
Egyrészt nem volt túl jó az ágyban a csaj, nem szeretett szopni és bár nem arra vágyom éjjel nappal, de azért minden férfinak szüksége van arra, hogy aránylag rendszeresen jól lekezeljék szájjal a dákóját. Volt már elég csajom aki nem szeretett szopni, szóval nem elfogadható számomra, hogy egy sexkapcsolatban ne szopjon egy csaj.  Itt tudod tovább olvasni  -------------------------------------------------- >

Csaj a vonatról

2014.10.29. 20:22

Sziasztok,

megint régóta nem firkantottam ide semmit, sok dolog történt azóta...
De egy valami változatlan: nincs kedvem csajozni. Van ugyebár egy fuckbuddy-m (dugópartnerem), és ez gondolom megakadályoz abban, hogy új csajokat ismerjek meg. Kényelmes dolog az, ha ráírsz a csajra fb-n és átjön kefélni... De ez így már nem állapot, kicsit unalmas is, illetve átlagos csaj és annyira már nem izgat a dolog, az ágyban sem olyan jó, szóval ki kellene rúgnom, vagy ha finomabban akarok fogalmazni, akkor véget kellene vetnem ennek a kapcsolatszerűségnek. Na de erről bővebben majd a következő posztban, most egy vonatos csajozós sztorit akarok nektek elmondani.

Utaztam a csodálatos mávval nemrég, és nem sok hely volt már. Pont egy csajjal szembe ültem le, nem direkt pécéztem őt ki, hanem csak úgy odaültem. Aztán vettem észre , hogy nem is rossz csaj. Nem volt egy modell, vagy az a tipikus szépség, olyan 6/10 max 7/10 de volt benne valami vadság. Ő zenét hallgatott én meg nézelődtem, nem szóltunk egymáshoz. De azért nézegettem őt és néha ő is engem, volt 1-2 szemezés is. Gondolkodtam hogy le kellene szólítani, de ugye a füles a fülében volt... De aztán egyszer csak kivette és eltette a zenét :) Én meg le is csaptam hamar :D Semmi extra nyomulós vagy fűzögetős duma nem volt, csak sima beszélgetés. De jól eldumálgattunk. Aztán hogy hogy nem, kb 20 perc elteltével ő ajánlotta fel, hogy megadja a számát. Igaz nem azért, hogy randizzunk, hanem más indokkal. Persze számot is cseréltünk gyorsan. Utána még dumáltunk, vicceskedtem, jó volt az út és dumálás vele. Aztán leszálltunk és mentünk a saját utunkra.

Nem akartam másnap hívni, vártam 2 vagy 3 napot vele. Végül hívtam és beszélgettünk kicsit, mondta hogy a hete már tele de majd jövő héten vagy azutáni héten találkozhatunk. Mondtam neki, hogy oké, akkor majd ha már tudja hogyan ér rá, jelezzen fb-n vagy telefonon. Na azóta sem jelzett :D

Ennyi volt hát a történet. Semmi hepiend dugás a végén vagy ilyenek. De legalább jól elbeszélgettünk és az elején még akart is valamit. Lehet túl későn hívtam, nem kellett volna ennyit várni vele. Vagy pedig még 1x keresni és nem ráhagyni, hogy majd hívjon. Na mindegy, legközelebb máshogy csinálom :)

Ezen kívül 2 hete megint tök jót dumáltam egy csajjal a vonaton, csak neki volt barátja... Tudom tudom, csak az a nő foglalt akin fekszenek :D

Ja, majd elfelejtettem... Még mindig lehet szavazni!!

A kérdés: 
Szóval az a kérdés, hogy tartóztassuk-e meg magunkat, és próbáljunk meg viselkedni, és jussunk a mennybe ahol egyébként valószínűleg egy ismerős sem lesz, mert mindenki úgy viselkedik a mai világban, hogy csal, lop hazudik, megcsal... értitek...
Vagy pedig inkább vétkezzünk, lépjünk félre, saját dolgainkat szem előtt tartva csapjunk be másokat, és jussunk a pokolra, ahol viszont ott lesz minden ismerős, minden haver. Ott szenvedjünk együtt?

Itt szavazhatsz:

https://docs.google.com/forms/d/1POT3n_WtRiOUOKwUDs4KtnLbPkg7-IJzbkt_XrwXCV4

bunkóóó

2014.10.02. 14:50

Sziasztok komák,

láttátok a szmoktor doktort? Nemsemmi egy figura, meg is nyerte a kimityúbóót.
Bár azért elgondolkodtam, hogy nem csak a produkciót díjazták a népek, hanem azt, hogy minden 2. mondata a szmokizásról (füvezésről) szól és ez hűdelaza és menő. Fene tudja..

Nade nem ezért írom a mai posztot ez csak úgy beugrott, mint a szomszéd Jancsibácsi, mikor észrevette hogy az asszony őt keresi s közben a sodrófával csapkodja  a tenyerét.

Szóval a bunkóóó posztcím, nem másra utal mint egy csajra. Mi másra? Ez a blog ugyebár a nőkkel/csajozással foglalkozik. (már amennyire mostanában..) Szóval voltunk buliban.

Eléggé lapos volt a party, hangulatom sem nagyon volt csajozni/bulizni, de azért jól éreztem magam végsősoron.
Na a lényeg, hogy a végén megláttam egy csajt, ott ült egyedül, a telefonját nyomkodta, még jól is nézett ki, bár nem 10/10. Ejj mondom ezek a magányos puncikák mindig jó kapások, egyszer egy másik buliban egy ugyan ilyen egyedül ülős telefonnyomkodós csajt a megszólítás után 10perccel már smároltam és a bugyijában matattam.

Na hát most nem így történt...
Odaültem, tök normálisan, visszafogottan , stb.. és megkérdeztem milyen a buli, hogy tetszik?
Ő csak nyomkodta tovább a telefont. Vártam pár másodpercet hátha.. de semmi válasz, rám sem nézett.Kérdezem h bocsi zavarok? Erre a válasz: Igen !!
És nyomkodta tovább a telefonját.

Szóval ennyi volt :D Kicsit bosszantott, de nem lettem ideges, mint régen a hasonló szituknál.
Otthagytam a kis telefonjával kettesben. Ennyi a nagy történet :D

Az ilyen nő/ember aki ilyen bunkó az ... az egy idióta fasz :)
Megértem ha nincs kedve beszélgetni, ismerkedni, de ezt kultúráltan is ki lehet fejezni. Én sem viselkedem és beszélek ilyen hangnemben senkivel.
Szerencsére a leges legelején kiderül, hogy ez a csaj érzelmileg/agyilag 0.
Ilyen nőktől mentsen meg az Isten :) - és meg is mentett ;)
Ha egy férfi szólna így vissza biztosan elküldeném a picsába, ki tudja akár még bunyó is lenne belőle ha erőlteti a dolgot. Na jó nem ragozom tovább :D Tisztelet és béke, ez a mottóm, és e kettőre (hiányára) nagyon tudok ugrani :D

Na mára ennyit, az előző posztban lévő kérdőívet pedig töltsétek!

Csácsumicsá ! Komák :)

 

 

Menny vagy pokol ?

2014.09.21. 22:30

Sziasztok!

Most jöttem a Főzdefesztről (Budapest, "A Nagymező utca sarkától a Bajcsy-Zsilinszky út sarkáig nyolcvannál is több kitelepülés mutatja be a legjobb magyar kézműves söröket és a főváros legizgalmasabb street foodjait!")
Szóval ittam pár "kézműves" sört, volt finom, érdekes, kimondottan jó, és fos is köztül, de nem ez a lényeg.
Kicsit szarrá vagyok most, persze az alkohol tehet róla, az a mocskos alkohol... :D

Szóval .... történetek érdekes dolgok, de most nem írom le mert lusta, fáradt és részeg is vagyok :D
Mindenesetre valamin elkezdtem gondolkodni.. emiatt is született most ez a poszt. Hogy mi is ez? Nos.. benne van a poszt címében.

Menny vagy pokol?

Szóval kicsit bebaszcsizva (ez a szó  így buzis?) azon kezdtem el elmélkedni, hogy...

Ha geci dolgokat csinál  az ember pl. én ( minden lehetőséget kihasználok, mindenkit megdugok aki megáll, vagy szeretné, hogy megbasszam? Független attól, hogy van férje/barátja, haverom csaja ), akkor nagy valószínűséggel a pokolra jutok.

Ha meg nem csinál geci dolgokat ( más feleségét nem megdugni (akkor sem ha szeretné a nő), illetve pl. haver nőjét nem lekúrni ), akkor lehet hogy a mennyországba kerül.

Jó tudom nem csak ezen múlik, hogy hova jutunk, ha jutunk... de most csak erre koncentráljunk ! :)

Szóval az a kérdés, hogy tartóztassuk meg magunkat, és próbáljunk meg viselkedni, és jussunk a mennybe ahol egyébként valószínűleg egy ismerős sem lesz, mert mindenki úgy viselkedik a mai világban, hogy... értitek.

Vagy pedig inkább vétkezzünk, és jussunk a pokolra, ahol ott lesz minden ismerős, minden haver, és szenvedjünk együtt?

Ez a nagy kérdés.... Szenvedjünk közösen, vagy legyünk inkább egyedül, de ne szenvedjünk?

Itt a szavazás, szavazzatok hogy ti mit szeretnétek majd , ha ... :

 

https://docs.google.com/forms/d/1POT3n_WtRiOUOKwUDs4KtnLbPkg7-IJzbkt_XrwXCV4

Sziasztok,

most gyors leszek, mint a székely szarás közben, mikor rárontott a medve.

Szombaton utaztam vonattal, felszálltam elég sokan voltak. Felszállás közben még segítettem is egy idős néninek felpakolni a csomagokat, mert ugye a máv-nál még mindig ezek a 40 éves kohószökevény személykocsik járnak, amikhez létra kell még nekem is, hogy legalább az első lépcsőfokra fellépjek... Szóval jófej voltam, segítettem, meg aztán hagytam is hagy menjen előre a néni, és üljön le, nehogy azt a maradék 0,5 helyet is elvegyem előle. Na aztán csak találtam én is egy ülőhelyet, le is huppantam szintén egy idősebb nő mellé. Jobb lett volna egy fiatalabb dehát tele volt a vonat és nem akartam átmászni a sok csomagon, amit a folyosón hagy a sok tróger, ahelyett, hogy felpakolná a feje felett lévő csomagtartóra. Na mindegy...
Szóval leültem, aztán a következő megállóban még sok sok mama  felszállt és nagyon keresték a helyet, jöttek mentek le fel, szinte láttam ahogy pörög az agyuk és azon gondolkodnak, hogy melyik 2cm-es résbe paszírozzák be magukat két csomag közé. Mert volt olyan tróger aki a folyosó vagy a csomagtartó helyett az ülésre tette a batyuját és véletlen se tette volna arrébb. Szegény mamák meg nem mertek szólni. Na nekem itt durrant el az agyam, mondom átadom a helyem nekik, én meg odamegyek a batyus trógerekhez és rendet teszek. Feltetetem velük a csomagot, vagy ha nem teszi fel akkor ráülök - "szia szabad itt egy hely? nem? nem hallottam jól, megismételnéd? most se értettem, mindegy akkor leülök ... jajj bocs ne haragudj nem vettem észre hogy itt a táskád, benne a törékeny Zsolnay étkészleteddel" .. na szóval ez volt a terv, mostanában úgyis kicsit agresszívebb vagyok néha. De aztán amint átadtam a helyem a mamáknak és megindultam feléjük (trógerek felé), észrevettem egy csinos csajt még hátrébb,  és  pont  volt  ott  még 1  szabad ... ...

Attraction Code - félelem

2014.08.18. 23:52

Hello,

mint írtam az előbbi posztban, most éppen olvasok és pedig az Attraction Code-ot. (továbbiakban AC)

Nekem nagyon tetszik. Nem rutinokat akar tanítani és megmondani milyen legyél, hogy sikeres legyél. Nem! Sőt pont azt mondja, hogy ezeknek a dolgoknak nincs értelme. Csakis az a lényeg, hogy a kereted rendben legyen, humoros és magabiztos legyél, de a saját személyiségedet, poénjaidat, gondolatmenetedet használva, ne pedig másét. Az AC szépen leírja lépésről lépésre, példán keresztül, hogy milyen hibákat követhetsz el ismerkedés közben és hogy azok miért nem jók, illetve hogyan javíts rajtuk, hogyan legyél laza és humoros. Az a lényeg, hogy megértsd, a mindset rendben legyen. Fejben legyél ott és akkor mindegy mi történik :) Maga a könyv is így kezdődik:

Tudjuk, hogy vannak férfiak akik eszméletlen jók a nőknél. Az is biztos, hogy ők eltérő technikákat, szövegeket, stílust használnak, mégis sikeresek. Mi következik ebből?
Az, hogy nem az öltözék, nem a szöveg, amit mondanak, és nem is a viselkedés ami sikeressé teszi őket a nőknél.
Hanem az amire a figyelmüket helyezik, azaz ahogyan gondolkodnak.

A nagy visszatérés :D

2014.08.10. 13:54

Sziasztok!

Remélem hiányoztam :D
Tessék? Egy kicsit sem?
Óóó de kár :(

Nos mi is történt velem, hogy május óta nem írtam egy bejegyzést sem.
Igazából semmi :D

Csupán lusta voltam, mint mindig, illetve ahogy láthattátok az utolsó posztokat, elég szar szériám volt és elment a kedvem az egész csajozós dologtól. Nem kimondott a PUA-ra gondolok, hanem úgy alles zusammen a nőktől.
Ez persze nem azt jelenti, hogy buzi (jajj elnézést meleg :D ) lettem, hanem kellett egy kis pihenő, egy kis szabadidő magamra, a gondolataimra, egy kis megnyugvás. Bár közben azért 1x 2x dugtam egy csajjal, aki mondjuk úgy most a fix fuckbuddym. De vele sem sűrűn és hát ő sem egy topmodell, de a célnak majdnem tökéletesen megfelelt. Azért csak majdnem, mert nem szeret szopni :/ Pedig már hiányzik, hogy valaki kellő szakértelemmel és élvezettel ne pedig "kényszerből" a szájába vegye a férfiasságomat. Hű milyen kultúráltan fogalmaztam most :D

Nosss  eddig  pihenőn  voltam  éééés  bár  nem  érzem  úgy,  hogy...

Valamit akartam...

2014.05.08. 23:33

Sziasztok!

Valamit akartam írni ma, valami kis rövidet, de nem jut eszembe, hogy mit is..
Így hát nem tehetek mást, minthogy másról írok, amaz meg majd eszembe jut valamikor.

Szóval akkor ma az lesz terítéken, hogy milyen szar idők járnak rám mostanság. Múlt hétre is be volt tervezve egy csaj, de lemondta a talit, igaz nem az utolsó pillanatban, sőt, legalább szólt hogy mégsem ér rá, szóval nyilván jobb, mintha én ott várok rá, ő meg el sem jön.
De ettől függetlenül azért kicsit dühítő, hogy az esetek felében lemondják és/vagy elhalasszák a randit.

A másik dolog ami szintúgy szopás számomra.. (pedig én azt szeretem ha engem szopnak..) szóval az egyik csaj akit dugtam, vagy nevezhetjük fuckbuddy-nak is...

Sziasztok,

ez a mai poszt kicsit rendhagyó lesz, azaz az eddigi témáktól egy csöppet eltérő, de természetesen a nőkkel való viszonyommal kapcsolatos.

Nem nem vagyok buzi, nem ezt fogom bevallani... e történet tanulsága csupán: ne bízz senkiben! Főleg azokban ne, akikben a legjobban bízol!

Szerző: shakeit

2 komment