Csaj a vonatról

2014.10.29. 20:22

Sziasztok,

megint régóta nem firkantottam ide semmit, sok dolog történt azóta...
De egy valami változatlan: nincs kedvem csajozni. Van ugyebár egy fuckbuddy-m (dugópartnerem), és ez gondolom megakadályoz abban, hogy új csajokat ismerjek meg. Kényelmes dolog az, ha ráírsz a csajra fb-n és átjön kefélni... De ez így már nem állapot, kicsit unalmas is, illetve átlagos csaj és annyira már nem izgat a dolog, az ágyban sem olyan jó, szóval ki kellene rúgnom, vagy ha finomabban akarok fogalmazni, akkor véget kellene vetnem ennek a kapcsolatszerűségnek. Na de erről bővebben majd a következő posztban, most egy vonatos csajozós sztorit akarok nektek elmondani.

Utaztam a csodálatos mávval nemrég, és nem sok hely volt már. Pont egy csajjal szembe ültem le, nem direkt pécéztem őt ki, hanem csak úgy odaültem. Aztán vettem észre , hogy nem is rossz csaj. Nem volt egy modell, vagy az a tipikus szépség, olyan 6/10 max 7/10 de volt benne valami vadság. Ő zenét hallgatott én meg nézelődtem, nem szóltunk egymáshoz. De azért nézegettem őt és néha ő is engem, volt 1-2 szemezés is. Gondolkodtam hogy le kellene szólítani, de ugye a füles a fülében volt... De aztán egyszer csak kivette és eltette a zenét :) Én meg le is csaptam hamar :D Semmi extra nyomulós vagy fűzögetős duma nem volt, csak sima beszélgetés. De jól eldumálgattunk. Aztán hogy hogy nem, kb 20 perc elteltével ő ajánlotta fel, hogy megadja a számát. Igaz nem azért, hogy randizzunk, hanem más indokkal. Persze számot is cseréltünk gyorsan. Utána még dumáltunk, vicceskedtem, jó volt az út és dumálás vele. Aztán leszálltunk és mentünk a saját utunkra.

Nem akartam másnap hívni, vártam 2 vagy 3 napot vele. Végül hívtam és beszélgettünk kicsit, mondta hogy a hete már tele de majd jövő héten vagy azutáni héten találkozhatunk. Mondtam neki, hogy oké, akkor majd ha már tudja hogyan ér rá, jelezzen fb-n vagy telefonon. Na azóta sem jelzett :D

Ennyi volt hát a történet. Semmi hepiend dugás a végén vagy ilyenek. De legalább jól elbeszélgettünk és az elején még akart is valamit. Lehet túl későn hívtam, nem kellett volna ennyit várni vele. Vagy pedig még 1x keresni és nem ráhagyni, hogy majd hívjon. Na mindegy, legközelebb máshogy csinálom :)

Ezen kívül 2 hete megint tök jót dumáltam egy csajjal a vonaton, csak neki volt barátja... Tudom tudom, csak az a nő foglalt akin fekszenek :D

Ja, majd elfelejtettem... Még mindig lehet szavazni!!

A kérdés: 
Szóval az a kérdés, hogy tartóztassuk-e meg magunkat, és próbáljunk meg viselkedni, és jussunk a mennybe ahol egyébként valószínűleg egy ismerős sem lesz, mert mindenki úgy viselkedik a mai világban, hogy csal, lop hazudik, megcsal... értitek...
Vagy pedig inkább vétkezzünk, lépjünk félre, saját dolgainkat szem előtt tartva csapjunk be másokat, és jussunk a pokolra, ahol viszont ott lesz minden ismerős, minden haver. Ott szenvedjünk együtt?

Itt szavazhatsz:

https://docs.google.com/forms/d/1POT3n_WtRiOUOKwUDs4KtnLbPkg7-IJzbkt_XrwXCV4

bunkóóó

2014.10.02. 14:50

Sziasztok komák,

láttátok a szmoktor doktort? Nemsemmi egy figura, meg is nyerte a kimityúbóót.
Bár azért elgondolkodtam, hogy nem csak a produkciót díjazták a népek, hanem azt, hogy minden 2. mondata a szmokizásról (füvezésről) szól és ez hűdelaza és menő. Fene tudja..

Nade nem ezért írom a mai posztot ez csak úgy beugrott, mint a szomszéd Jancsibácsi, mikor észrevette hogy az asszony őt keresi s közben a sodrófával csapkodja  a tenyerét.

Szóval a bunkóóó posztcím, nem másra utal mint egy csajra. Mi másra? Ez a blog ugyebár a nőkkel/csajozással foglalkozik. (már amennyire mostanában..) Szóval voltunk buliban.

Eléggé lapos volt a party, hangulatom sem nagyon volt csajozni/bulizni, de azért jól éreztem magam végsősoron.
Na a lényeg, hogy a végén megláttam egy csajt, ott ült egyedül, a telefonját nyomkodta, még jól is nézett ki, bár nem 10/10. Ejj mondom ezek a magányos puncikák mindig jó kapások, egyszer egy másik buliban egy ugyan ilyen egyedül ülős telefonnyomkodós csajt a megszólítás után 10perccel már smároltam és a bugyijában matattam.

Na hát most nem így történt...
Odaültem, tök normálisan, visszafogottan , stb.. és megkérdeztem milyen a buli, hogy tetszik?
Ő csak nyomkodta tovább a telefont. Vártam pár másodpercet hátha.. de semmi válasz, rám sem nézett.Kérdezem h bocsi zavarok? Erre a válasz: Igen !!
És nyomkodta tovább a telefonját.

Szóval ennyi volt :D Kicsit bosszantott, de nem lettem ideges, mint régen a hasonló szituknál.
Otthagytam a kis telefonjával kettesben. Ennyi a nagy történet :D

Az ilyen nő/ember aki ilyen bunkó az ... az egy idióta fasz :)
Megértem ha nincs kedve beszélgetni, ismerkedni, de ezt kultúráltan is ki lehet fejezni. Én sem viselkedem és beszélek ilyen hangnemben senkivel.
Szerencsére a leges legelején kiderül, hogy ez a csaj érzelmileg/agyilag 0.
Ilyen nőktől mentsen meg az Isten :) - és meg is mentett ;)
Ha egy férfi szólna így vissza biztosan elküldeném a picsába, ki tudja akár még bunyó is lenne belőle ha erőlteti a dolgot. Na jó nem ragozom tovább :D Tisztelet és béke, ez a mottóm, és e kettőre (hiányára) nagyon tudok ugrani :D

Na mára ennyit, az előző posztban lévő kérdőívet pedig töltsétek!

Csácsumicsá ! Komák :)

 

 

Menny vagy pokol ?

2014.09.21. 22:30

Sziasztok!

Most jöttem a Főzdefesztről (Budapest, "A Nagymező utca sarkától a Bajcsy-Zsilinszky út sarkáig nyolcvannál is több kitelepülés mutatja be a legjobb magyar kézműves söröket és a főváros legizgalmasabb street foodjait!")
Szóval ittam pár "kézműves" sört, volt finom, érdekes, kimondottan jó, és fos is köztül, de nem ez a lényeg.
Kicsit szarrá vagyok most, persze az alkohol tehet róla, az a mocskos alkohol... :D

Szóval .... történetek érdekes dolgok, de most nem írom le mert lusta, fáradt és részeg is vagyok :D
Mindenesetre valamin elkezdtem gondolkodni.. emiatt is született most ez a poszt. Hogy mi is ez? Nos.. benne van a poszt címében.

Menny vagy pokol?

Szóval kicsit bebaszcsizva (ez a szó  így buzis?) azon kezdtem el elmélkedni, hogy...

Ha geci dolgokat csinál  az ember pl. én ( minden lehetőséget kihasználok, mindenkit megdugok aki megáll, vagy szeretné, hogy megbasszam? Független attól, hogy van férje/barátja, haverom csaja ), akkor nagy valószínűséggel a pokolra jutok.

Ha meg nem csinál geci dolgokat ( más feleségét nem megdugni (akkor sem ha szeretné a nő), illetve pl. haver nőjét nem lekúrni ), akkor lehet hogy a mennyországba kerül.

Jó tudom nem csak ezen múlik, hogy hova jutunk, ha jutunk... de most csak erre koncentráljunk ! :)

Szóval az a kérdés, hogy tartóztassuk meg magunkat, és próbáljunk meg viselkedni, és jussunk a mennybe ahol egyébként valószínűleg egy ismerős sem lesz, mert mindenki úgy viselkedik a mai világban, hogy... értitek.

Vagy pedig inkább vétkezzünk, és jussunk a pokolra, ahol ott lesz minden ismerős, minden haver, és szenvedjünk együtt?

Ez a nagy kérdés.... Szenvedjünk közösen, vagy legyünk inkább egyedül, de ne szenvedjünk?

Itt a szavazás, szavazzatok hogy ti mit szeretnétek majd , ha ... :

 

https://docs.google.com/forms/d/1POT3n_WtRiOUOKwUDs4KtnLbPkg7-IJzbkt_XrwXCV4

Sziasztok,

most gyors leszek, mint a székely szarás közben, mikor rárontott a medve.

Szombaton utaztam vonattal, felszálltam elég sokan voltak. Felszállás közben még segítettem is egy idős néninek felpakolni a csomagokat, mert ugye a máv-nál még mindig ezek a 40 éves kohószökevény személykocsik járnak, amikhez létra kell még nekem is, hogy legalább az első lépcsőfokra fellépjek... Szóval jófej voltam, segítettem, meg aztán hagytam is hagy menjen előre a néni, és üljön le, nehogy azt a maradék 0,5 helyet is elvegyem előle. Na aztán csak találtam én is egy ülőhelyet, le is huppantam szintén egy idősebb nő mellé. Jobb lett volna egy fiatalabb dehát tele volt a vonat és nem akartam átmászni a sok csomagon, amit a folyosón hagy a sok tróger, ahelyett, hogy felpakolná a feje felett lévő csomagtartóra. Na mindegy...
Szóval leültem, aztán a következő megállóban még sok sok mama  felszállt és nagyon keresték a helyet, jöttek mentek le fel, szinte láttam ahogy pörög az agyuk és azon gondolkodnak, hogy melyik 2cm-es résbe paszírozzák be magukat két csomag közé. Mert volt olyan tróger aki a folyosó vagy a csomagtartó helyett az ülésre tette a batyuját és véletlen se tette volna arrébb. Szegény mamák meg nem mertek szólni. Na nekem itt durrant el az agyam, mondom átadom a helyem nekik, én meg odamegyek a batyus trógerekhez és rendet teszek. Feltetetem velük a csomagot, vagy ha nem teszi fel akkor ráülök - "szia szabad itt egy hely? nem? nem hallottam jól, megismételnéd? most se értettem, mindegy akkor leülök ... jajj bocs ne haragudj nem vettem észre hogy itt a táskád, benne a törékeny Zsolnay étkészleteddel" .. na szóval ez volt a terv, mostanában úgyis kicsit agresszívebb vagyok néha. De aztán amint átadtam a helyem a mamáknak és megindultam feléjük (trógerek felé), észrevettem egy csinos csajt még hátrébb,  és  pont  volt  ott  még 1  szabad ... ...

Attraction Code - félelem

2014.08.18. 23:52

Hello,

mint írtam az előbbi posztban, most éppen olvasok és pedig az Attraction Code-ot. (továbbiakban AC)

Nekem nagyon tetszik. Nem rutinokat akar tanítani és megmondani milyen legyél, hogy sikeres legyél. Nem! Sőt pont azt mondja, hogy ezeknek a dolgoknak nincs értelme. Csakis az a lényeg, hogy a kereted rendben legyen, humoros és magabiztos legyél, de a saját személyiségedet, poénjaidat, gondolatmenetedet használva, ne pedig másét. Az AC szépen leírja lépésről lépésre, példán keresztül, hogy milyen hibákat követhetsz el ismerkedés közben és hogy azok miért nem jók, illetve hogyan javíts rajtuk, hogyan legyél laza és humoros. Az a lényeg, hogy megértsd, a mindset rendben legyen. Fejben legyél ott és akkor mindegy mi történik :) Maga a könyv is így kezdődik:

Tudjuk, hogy vannak férfiak akik eszméletlen jók a nőknél. Az is biztos, hogy ők eltérő technikákat, szövegeket, stílust használnak, mégis sikeresek. Mi következik ebből?
Az, hogy nem az öltözék, nem a szöveg, amit mondanak, és nem is a viselkedés ami sikeressé teszi őket a nőknél.
Hanem az amire a figyelmüket helyezik, azaz ahogyan gondolkodnak.

A nagy visszatérés :D

2014.08.10. 13:54

Sziasztok!

Remélem hiányoztam :D
Tessék? Egy kicsit sem?
Óóó de kár :(

Nos mi is történt velem, hogy május óta nem írtam egy bejegyzést sem.
Igazából semmi :D

Csupán lusta voltam, mint mindig, illetve ahogy láthattátok az utolsó posztokat, elég szar szériám volt és elment a kedvem az egész csajozós dologtól. Nem kimondott a PUA-ra gondolok, hanem úgy alles zusammen a nőktől.
Ez persze nem azt jelenti, hogy buzi (jajj elnézést meleg :D ) lettem, hanem kellett egy kis pihenő, egy kis szabadidő magamra, a gondolataimra, egy kis megnyugvás. Bár közben azért 1x 2x dugtam egy csajjal, aki mondjuk úgy most a fix fuckbuddym. De vele sem sűrűn és hát ő sem egy topmodell, de a célnak majdnem tökéletesen megfelelt. Azért csak majdnem, mert nem szeret szopni :/ Pedig már hiányzik, hogy valaki kellő szakértelemmel és élvezettel ne pedig "kényszerből" a szájába vegye a férfiasságomat. Hű milyen kultúráltan fogalmaztam most :D

Nosss  eddig  pihenőn  voltam  éééés  bár  nem  érzem  úgy,  hogy...

Valamit akartam...

2014.05.08. 23:33

Sziasztok!

Valamit akartam írni ma, valami kis rövidet, de nem jut eszembe, hogy mit is..
Így hát nem tehetek mást, minthogy másról írok, amaz meg majd eszembe jut valamikor.

Szóval akkor ma az lesz terítéken, hogy milyen szar idők járnak rám mostanság. Múlt hétre is be volt tervezve egy csaj, de lemondta a talit, igaz nem az utolsó pillanatban, sőt, legalább szólt hogy mégsem ér rá, szóval nyilván jobb, mintha én ott várok rá, ő meg el sem jön.
De ettől függetlenül azért kicsit dühítő, hogy az esetek felében lemondják és/vagy elhalasszák a randit.

A másik dolog ami szintúgy szopás számomra.. (pedig én azt szeretem ha engem szopnak..) szóval az egyik csaj akit dugtam, vagy nevezhetjük fuckbuddy-nak is...

Sziasztok,

ez a mai poszt kicsit rendhagyó lesz, azaz az eddigi témáktól egy csöppet eltérő, de természetesen a nőkkel való viszonyommal kapcsolatos.

Nem nem vagyok buzi, nem ezt fogom bevallani... e történet tanulsága csupán: ne bízz senkiben! Főleg azokban ne, akikben a legjobban bízol!

Szerző: shakeit

2 komment

A beígért dugás

2014.04.19. 20:04

Hello mindenki,

múlt héten ígértem, hogy beszámolok az újabb fejleményekről majd hétvégén, Nos nem a mostani hétvégére gondoltam, szóval csúsztam egy hetet de azért végre itt a beszámoló.

Szóval adott a csaj, akit már jó ideje fűzögetek, nevet is adtam neki itt régebben, de most lusta vagyok visszakeresni hogy mit. Mindegy úgysem hiszem hogy bárki is visszaolvasná a hozzá kapcsolódó bejegyzéseket :D

Nos hát már elég régóta hajtottam erre a csajra és aztán meguntam a dolgot, hagytam a fenébe, voltak mások.. De aztán valahogy most mégis úgy hozta a sors, hogy megint elkezdtünk beszélgetni és az lett a vége, hogy miért ne dugnánk :)
Igazából nem mondta ki, hogy csak dugni akar de azt sem, hogy komolyat szeretne. De nem buta lány, nyilván tisztában van vele, hogy egyelőre csak jól érezzük magunkat.

Nemsoká beszámolok

2014.04.11. 18:45

Sziasztok,

most nem sok időm van mert megyek haveromhoz inni, aztán megyünk partyzni.

De szerdán sikerült egy újabb csajt levadászni, szóval volt egy jó éjszakám. Meg is írom a részleteket hétvégén, hogy legyen mit olvasni. Egy kicsit tanulságos a sztori ;)

by

Fura dugás

2014.03.31. 23:28

Hellóka nyalóka,

mint ígértem még ebben a hónapban írok még 1 bejegyzést. Éééés az ígéret szép szó...

Szóval most egy rövid kis tanulságos történetet szeretnék megosztani veletek.
Hol is kezdjem... szóval van egy csaj ismerősöm aki imád baszni. Eddig még sosem kaptam el, pedig tudtam hogy jó vagyok nála. Nem mondom hogy rossza csaj, de annyira nem is jó. Ami a legfontosabb hogy nem mozgatta meg sosem a fantáziámat. Aztán egyik nap gondoltam beszélek vele, megbeszélünk egy találkozót és elkapom. Most sem éreztem különösebb késztetést vagy vágyat iránta, csak gondoltam most épp nincs semmi, egynek jó lesz. Meg is beszéltük a dolgot, persze hogy benne volt :) ...

Na helló, ahogy ígértem az előbb itt vagyok, és írok pár mondatot, hogy legyen mit olvasnotok, őszintén remélem nagyon hiányzott már, hogy osszam az észt nektek :D
Szóval egy kis állapot-frissítés, de előbb elmegyek megfürdöm mert 5perc múlva már nem lesz kedvem - igazából már most sem sok van, dehát.. kultúrált moder civilizáció tagja vagyok, nem pedig egy ősember szóval nincs mese, tisztálkodni kell.

Na itt vagyok, tisztán frissen üdén. Tehát akkor a fejlemények: ------- >

Sziasztok,

ez egy rövid anyázós poszt lesz.

Van több csaj is akiket fűzögetek, némelyikről már írtam is, de most nem mondok neveket.

A lényeg az, hogy több csajjal is megbeszéltem már talit, nem randit csak beülünk dumálni vagycsak sétálunk egyet a friss levegőn, ilyenek. De ... mostanában mindegyik lemondja. Kezd a faszom tele lenni és nem csak szó szerint. Én persze úgy csinálok mintha nem érdekelne, de persze... hogy a picsába ne érdekelne?

Hétvégén is találkoztam volna egyel, de ...

Jó mondjuk mindig mondanak valami jó indokot és hozzá is teszik, hogy akarnak talizni csak ma épp nem jó végül meló vagy stb.. miatt és tegyük át másik napra. Szóval nem tudom mivan... Egyrészről egyből felajánlanak másik időpontot és tökre hihetően mondják hogy szeretnének találkozni tényleg. Másrészt meg nem hiszem el, hogy mindig mindenkinek közbejön valami. Van aki már 2x mondja le, de van olyan is aki 1x mondta le és utána tényleg találkoztunk, szóval az nem volt kamu. Ezért nem rétem az egészet, hogy most szivatnak és ez valami alapszabály, hogy az első netán első 2 talit lemondja? Talán ezzel tesztelik hogy mennyire vagyok kitartó? Vagy tényleg ilyen balfasz szerencsém van, hogy mindenkinek közbejön valami? De már kezd elegem lenni.. De csakazért is találkozok velük és elnéző leszek, de aztán ha dugásra kerül a sor, akkor úgy megbaszom őket bosszúból, hogy 3 napig csak 2 lavorban tudnak majd lábat mosni... faaaaszoooom kivaaannn!!!!

Na mára ennyit...

Szerző: shakeit

3 komment

fakk disz shit

2014.03.06. 00:11

Aaa picsába elég szar kedvem van most, kicsit mérges vagyok..

Több dolog is zavar, holott nem kellene hogy zavarjon.

Az egyik, hogy oké hogy ismerkedek, fűzögetek csajokat de kurva szar az arány :(Szóval kurva szarul csinálom. Nem tudom lehet kicsit abba kellene hagyni és olvasgatni ilyen pua irodalmakat mert nem sok dologra emlékszem, hátha valami jó ötletet merítenék és használna. Szóval a mostani csajozásaim azok inkább bohóckodások mintsem tudatos és hatásos csajozás. Ezen akarok változtatni, elegem van hogy 10-ből 9 csaj nemet mondd. Most is van 2 új aránylag fiatal (19-22) csaj akiket fűznék de nem igazán jön be nekik amit csinálok. Picsába valamit nagyon rosszul csinálok :S

A másik dolog ami zavar, az .. bassza meg elfelejtettem, nem jut eszembe.

Nem jut eszembe... de egy másik dolog eszembe jutott ami zavar: ez a sok kis hülye picsa, akik elvannak szállva maguktól. Kibaszottul semmit nem tudnak felmutatni (a szépségükön kívül, ami viszont tőlük független - genetika), semmit sem értek el még az életben, de mégis azt hiszik magukról, hogy ők a királyok. Kipakolják a mellüket, seggüket aztán kész, már úgy mennek mint valami hercegnő.. Némelyik fején még az a flegma nézés... na az ilyeneket elvinném egy kis kényszermunkára, hagy tanulják meg, hogy a pénzért, jólétért, stb.. meg kell dolgozni. Majd akkor vágjon pofákat, ha már elért valamit az életben. Addig nem tudom tisztelni az ilyeneket.

Ezt most persze felindultságomban mondom, de amúgy is ezt szoktam gondolni, csak most le is írom. PErsze alap pua tanítás, hogy az ilyenekkel nem foglalkozunk és nem engedjük, hogy negatívan érintsen bennünket az ilyesmi, stb... de ezek szerint én még nem tudtam függetleníteni magam ezektől az érzésektől.

Mindegy leszarom... lazábbnak kell lennem és kész!

Hello huligánok, pacsi a mancsotokba!

Szóval itt a hó vége (dehogy, hisz nem is volt hó bakker...)

Még ma dobok egy posztot nektek, hogy örüljetek! Legyen ünnep ez a mai nap! Ünnepljük meg a márciust és a jó időt - kár hogy ma 2x is szarrá áztam... nembaaaj ünnepljük meg ezt is! Sőt azt is hogy remélhetőleg nem kaptam emiatt tüdőgyulladást!Summertime, Partytime!

Akkor tehát miket is értem el, vagy nem értem el a csajokkal, jöjjön a norbiápdét,nurbiminirudi vagy maxirudi, ki mit szeretne:

 

1. Alina: találkoztunk megint a héten, volt csók is...