Mindenki nyugodjon le a picsába! Szándékosan nem nőket és férfiakat írtam a címben.

De most hogy megírtam a címet, valami beugrott. Mintha valahol (talán fb-n) olvastam volna már hasonló című írást. Nem vagyok benne biztos.
Bassza meg, akárhogy is volt vagy nem volt, most én (is) írok egy ilyen bejegyzést, mert egyszerűen nem értem, hogy mi folyik ebben a kibaszott világban. De hol is kezdjem... előre is bocs, ez most igen hosszú írás lesz.
Kattints a tovább gombra és aztán olvashatsz jó sokat   >   >   >

Réges-régen egy messzi messzi galaxisban...
Ja nem is. Az ugyanez a galaxis és ugyanez a bolygó volt. Ráadásul nem is olyan régen.
Az idő sajnos elhomályosít mindent, a dolgok összemosódnak. Csak pár éve volt, hogy vége lett életem eddigi legkomolyabb kapcsolatának. 3 többségében szép, közös év volt, aminek nem feltétlenül kellett volna véget érnie. Voltak problémák, nem is olyan nagyok, de sok veszekedés volt belőle és ezeken a dolgokon sehogy sem tudtunk túljutni. Noha még szerettük egymást, mégis jobbnak láttuk, ha véget vetünk a kapcsolatnak. Igazából akkoriban nem tudtam/tudtuk hogy mi legyen, hogy egyáltalán ez jó döntés-e, vagy hogyan oldhatnánk meg a problémákat, így végül valahogyan mégis a szakítás felé billent a mérleg nyelve. Nehéz volt...  Azóta itt vagyok egy komolyabb barátnő / élettárs, ne adj Isten, feleség nélkül. Pesze futó kalandok voltak, de..
Pedig Isten látja lelkem, én keresek, kutatok, sokat próbálkoztam már sokaknál, mióta ez a komoly kapcsolat véget ért.

Sok próbálkozásról, csajról beszámoltam itt már az elmúlt évek során. Nem is tudom már mióta írom ezt a blogot... Talán 3 éve? Úgy valahogy szerintem. Sok próbálkozásom volt, és persze ha nem is sok, de volt ami összejött. Bár nem faltam a nőket, az elmúlt években így is vagy 10-15 csajjal volt dolgom közelebbről, tehát le is feküdtem velük. Ez végül is nem kevés, de ha azt nézem nem is sok. Egy haverom - aki szerintem nem néz ki olyan jól mint én, viszont kicsit jobb a dumája és mellesleg nem is olyan válogatós mint én - az elmúlt években 30+ nőt fektetett le. Szóval én a saját "eredményemmel" az átlag kategóriába tartozok. De mint tudjuk - már aki tudja, tisztelet a kivételnek - nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. És a minőséget nem csak a külső alatt értem! A minőség az az igazi nő, aki csinos (még ha nem is fitnes alakkal rendelkezik), okos, humoros, kedves, akit tisztában van a saját értékeivel, aki tudja hogy nem (csak) az az érték, ha kipakolja a melleit, hanem az is, ha tud főzni egy finom vacsorát, és szeretettel törődik a gyerekeivel / családjával is. Utópia igaz? Hány ilyen nő élhet Magyarországon? Nem tudom, de én nem sokkal találkoztam :(

Ez persze a mi (pasik) hibánk is. Egy igazi férfinak is hasonló tulajdonságokkal kellene rendelkeznie, mint a fent említettek. Ilyenekből is kevés van sajnos. El is érkeztünk a problémához: az emberek nagy része (nemtől függetlenül) agyilag nem nőt fel, tökéletesnek hiszi magát - vagy legalábbis úgy csinál = műmájer -, nem gondolkodik előre, nem vállalja a felelősséget tetteiért, a pénz a minden azt isteníti... , csak kapni szeret adni nem, nincs tisztában a saját értékeivel, nem foglalkozik semmivel, csak magával, elvan a saját maga teremtett kis világában, és nem érdekli semmi más.

Ez engem nagyon zavar. Persze én is valószínűleg rendelkezem a fenti negatív tulajdonságok valamelyikével, tehát nem vagyok tökéletes, de pl. én sosem vettem drága telefont, drága ruhákat, órát, autót, stb... azért hogy menőzzek - pedig simán megtehettem volna. Közben meg a konditeremben a pultos csajnak aki gondolom kereshet kemény netto 100-at, ott virít az IPhone a kezében. Na de pénzért vegyek magamnak stílust vagy menőséget? Nem az nem én vagyok!

Pedig pont ez kell a legtöbb csajnak. Még ha nem is tudatosan, de buknak az ilyen dolgokra. Egy jó cipő, egy jó ing, egy drága és szép óra, valóban stílust kölcsönöznek az embernek és ezt imádják a csajok.
Ezen akkor gondolkodtam el komolyabban, amikor egy ilyen jól öltözött stílusos 45 körüli manager csávó bejött a sportcentrum öltözőjébe. Látszott a mozgásán, hogy el van szállva magától, ő a menő manager... Aztán elkezdett átöltözni, lekerültek a szép cuccok és pár perc alatt átváltozott... közben láttam a testét és igencsak tunya volt. Nagy has, sehol egy izom. Ekkor gondolkodtam el, hogy vajon mit szól egy csaj, mikor ez a fickó a menő stílusával, cuccaival, beképzelt dumájával felszedni, hazaviszi és elkezdenek vetkőzni és meglátja a csávónak a semmilyen testét. Vajon a csaj észreveszi-e egyáltalán, hogy a fickó milyen puhány. Olyankor a ruha már nem öltöztet, nem takar, nem ad stílust, akkor már csak a nyers valóság van.
Sok csaj szerintem ezt már észre sem veszi, mert a fejében olyan vonzalom keletkezett a fickó által képviselt (netán eljátszott) személyiség iránt, hogy "megvakul".

És ha már itt tartunk, hogy sokan nem látnak át a szitán... Nos sajnos sok ilyen csaj van. Főleg a fiatalabb 20 körüli korosztályban de sajnos még felette is. Egyik haveromnak semmije sincs kb. csak egy tuningolt autója, meg persze jó dumája mellé. Őt is kajálják a csajok. Ne értsetek félre, nem vagyok irigy :) vagyis egy két csajra akit levarrt igen, de úgy összességében nem, nem cserélnék vele. Szóval itt ez a haverom és egy jó verdával tök jól tud csajozni. Hosszabb kapcsolata neki sincs, mert egy idő után rájönnek a csajok, hogy a kocsin kívül nem sokat tud felmutatni a srác. Csak az a furcsa nekem, hogy ezt az elején nem veszik észre? Hát nem... Náluk is egy vonzalmi kapcsoló bekapcsol és aztán semmi nem számít egy darabig, nem veszik észre, hogy a dolgok nagy része kirakat.
Ne értsetek félre, nem azt gondolom, hogy kellene hogy legyen lakása meg jó melója, stb. és akkor lenne valaki. Pont erről beszélek, hogy nem a tárgyak vagy a ruha tesz emberré minket, mi pasik (azaz én nem de nagyon sokan igen) mégis a lehető legjobb képet fessük magunkról, hogy menők vagyunk, gazdagok vagyunk, jó kocsink, cuccaink vannak, közben a fele hazugság, csak kirakat, és nincs mögötte valós érték. De szegény naív csajok ezt nem veszik észre, ők bedőlnek az ócska trükköknek és dobják is szét a lábukat egy igazi férfi reményében, aztán x nap/hét múlva megint csak csalódnak.

Nekem pontosan ebből a színészkedésből, és egymás túllicitálásából van elegem. Ha nem állsz be a sorba, nem versengsz, nem mutatod a legjobb oldaladat a csaj felé, akkor baszhatod, senki sem leszel, észre sem vesznek és pina nélkül maradsz. Direkt írtam pinát. Normál esetben egy normális nőt akarna magának a férfi, de mióta a pasik tudják, hogy ilyen "olcsó" trükkökkel mennyi csajt meg lehet vezetni, azóta csak a pinára hajtanak.

Mondok még példákat, hogy milyen könnyű megvezetni a csajokat. Ismerek olyan srácot, akinek 1 normális (márkás és divatos) cipője, ruhája stb.. van. Ezekre a cuccokra elköltött sok tízezer forintot, mert ugye sok PUA oktató kihangsúlyozza, hogy a stílus milyen fontos - ez persze igaz is - és öltözz fel divatosan és elegánsan, arra buknak a nők. Szóval a srácnak egy normális szettje van amibe a nem túl jó fizujából sok pénzt beleölt, de ha lemegy hétvégén valahova bulizni, akkor előadja magát. Nyilván a tapasztaltabb csajok akik már jártak pórul, azok kiszűrik az ilyesmit, de valaki úgyis ráakad a csalira.

És akkor hogy ne csak a pénzről, azaz a vele megvehető/megoldható dolgokról beszéljünk, egy másféle példa a női naivitásra. Van egy testépítő haverom is. Ő nem gazdag és nem is vesz ilyen drága cuccokat/stílust magának. Ő a zsetont inkább az edzésbe és a mérhetetlenül sok kajába (heti 10kg csirkemellfilé, stb...) , a táplálékkiegészítőkbe tolja bele. Nem a csajok miatt, hanem mert neki ez a sport a mindene. Ő nem azért csinálja a testépítést, hogy a csajokat levegye a lábukról. Persze más kérdés hogy akaratlanul is ezt éri el a kinézetével. Szóval van ez a haverom  és ha lemegy a terembe, minden csaj őt nézi, nem meglepő módon. Volt olyan csaj, aki a metrón ment oda a haveromhoz, hogy bejön neki...
Csaj szedte fel haveromat, FB-csere, 1-2 nap chat és már ment is a csaj szobára. Aztán persze 1-2 hét dugás után lecserélte a csajt egy másikra. És így megy ez hétről hétre. Múltkor a konditeremben szedett össze egy csajt (nem az elsőt és nem is az utolsót), azt is megkúrta párszor, nem tartott sokáig a dolog. Volt hogy egy héten 3 csajt fektetett meg. Sokszor nem ő megy oda a csajhoz, hanem a csaj hozzá.
A haverom nem árul zsákbamacskát, tényleg izmos és jóképű, nem azért hoztam fel példának mert kirakat.
Hanem azért, mert már a konditeremben is megvan a híre, a munkahelyén is, sőt nem is leplezi, hogy ő nem igazán értékeli, tiszteli a csajokat, ez látszik a viselkedésén is. Megmondta már 100x, hogy egy nőben sem bízik meg, sok csajt megdugott már, sok dolgot látott már, jól ismeri a női nemet. Volt olyan csaj aki már menyasszony volt, napközben haverral baszott, aztán meg ment haza 5-re mert 6ra a vőlegénye is hazaér melóból...
Na de nem ecsetelem tovább, szóval miért is hoztam fel ezt a példát? Azért mert itt van egy csávó aki köztudottan falja a pinákat és mégis a sok naív csaj megáll neki, mert azt hiszik, hogy majd őbeléjük beléjük szeret, majd miattuk megváltozik és nem fog mással dugni, majd őket tisztelni és szeretni fogja. De mégis hogyan? Ez komoly? Gondolkodj már el (amennyiben csaj vagy): akkor hogy tiszteljen téged a pasi, ha te mész oda, te nyomulsz rá már - már kínos módon, te teszel szexuális tartalmú megjegyzéseket, aztán az első este szétteszed a lábaid és mindent engedsz. Engeded hogy seggbe kúrjon, engeded hogy az arcodra/hajadra élvezzen, vagy éppen csak lenyeled. Mindezt az első "randin".
Őszintén, ki az a pasi aki tisztelni, becsüli fogja a nőt azok után, hogy már a legelső randin (1-2 nap "ismeretség" után) egy komplett hard-core pornót leforgatnak otthon?? Kinek kell egy ilyen nő hosszabb távra?
Nem mondom, tényleg jó dolog egy ilyen őrületeset kúrni, gátlások nélkül.
Van is olyan csaj, aki tényleg csak dugni akar egy nagyot és ennyi, érdekes dolog de megértem, egy csaj is élvezheti a testi örömöket.
De a probléma ott van, hogy a legtöbb csaj nem csak baszni akar, hanem komolyan gondolja, hogy majd ő lesz az igazi a haveromnak, és pont azért engednek meg mindent, hogy bevágódjanak... és pont az ellenkezőjét érik el vele. Hol élnek ezek a csajok? Hogy nevelték őket a szüleik? Hol van a logikus gondolkodásuk a józan paraszti eszük, vagy az önbecsülésük? Aztán meg mikor a 4. vagy 5. ilyen gyúrós izompacsirta (mert nekik csak az ilyen pasik jöhetnek ám szóba..) bassza őket seggbe első randin, meg seggből szájba gumi nélkül, akkor meg megy a rinyálás, hogy minden pasi gyökér... így a normálisabb, viszont nem szénné gyúrt csávóknak még kevesebb esélye marad és ezek a csajok még flegmábbak, megközelíthetetlenebbek lesznek egy átlag pasi számára.

Már csak ha eszembe jut, akkor is feláll a szőr a hátamon 1-2 ilyen flegma csaj lenézős arckifejezésétől, sok ilyennel találkozni nap mint nap. És akkor elérkeztünk a következő ponthoz. Erről már volt is asszem egy posztom:
A csajok téves önértékelése. (Természetesen ez a férfiaknál is ugyan így előfordul.)
Szóval itt vannak ezek a flegma beképzlet picsák. Csak nem tudom mire azok? Mit értek el az életben? Azon kívül, hogy esetleg szépek (már amelyik), amit egyébként a szüleiknek és a véletlennek köszönhetnek. Mit tettek le az asztalra? Arra menőzik, hogy egyetemista? Na és? Én meg már végeztem az egyetemmel, jól is keresek, mégsem verem rá a nyálam, sőt..
Szóval nem értem, hogy mire vannak oda magukkal? Nagy részük főzni nem tud, vedelni annál inkább. Céljuk nincsen, hacsak az nem, hogy valahogyan elvégezzék az egyetemet végre. Elvárásaik persze vannak: legyen a férfi jóképű, sármos, humoros, izmos, megértő, romantikus, vad, menő, hűséges, és persze az sem árt ha pénzes.
Most biztos sokan azt gondoljátok, hogy durván általánosítok. Nos higgyétek el, hogy nagyon nagyon sok mai csajnak ilyen magas elvárásai vannak. Persze vannak kivételek... azok mindig vannak.
De az én tapasztalataim, illetve a haverok tapasztalatai (köztük a gyúrós haveromé) alapján azt kell mondjam, hogy sok csaj 2x akkora elvárásokkal rendelkezik, mint ami a saját értékei alapján reális lenne.
Aztán meg ha a csaj a magas elvárások ellenére mégis talál magának azaz az igényeinek megfelelő pasit, akkor együtt vannak x hétig, hónapig, és aztán a csávó szépen félrekúr, vagy le is lép, mert tisztába van vele a fickó, hogy ő majdnem mindegyik csajt megkaphatja.
És az a pasi aki tudja hogy ekkora hatalma van a pinák fölött, az nem fog megállapodni, ezt higgyétek el. A gyúrós haverom is mindig mondja ha megismer egy kivételesen szép és normálisabb csajt, hogy na majd vele komolyat akarok. Aztán persze 1-2 hónap után már nem tud parancsolni a farkának, amikor a konditeremben vagy a villamoson egy csaj odamegy hozzá felkínálja magát... Hány ilyen volt már, te jó ég :)
Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy mindkét nem idióta. Viszont a férfiaknál arányaiban kevesebb ilyen pinabubus van, mondjuk a pasik 40%-a (ebben már benne van az is, aki csak annak tetteti magát, ahogy azt a postom elején írtam). És pont az a baj, hogy a csajok 80%-ának az a 40%-nyi férfi kellene, mert ők az izgalmasak, az elérhetetlenek, akiktől nedvesedik a bugyi.
Csakhogy ezektől a pasiktól nem számíthatnak semmi jóra hosszab távon a csajok, mert jön szépen a pofára esés, megcsalás, aztán a sírás rívás. Majd ha ezt kiheverték a csajok, akkor ismét ugye abból a 40%-ból választanak maguknak és megintcsak... ez egy ördögi kör. És ezáltal egyre óvatosabbak, válogatósabbak, bizonytalanabbak, bunkóbbak (védelmi mechanizmus) lesznek a csajok.

Mit lehet tenni? Semmit. Ez szerintem genetika. Sőt... a nőstények mindig is a legerősebb kantól akartak utódot, az állatvilágban is. Ez nálunk embereknél is így van, csak még 30-50 és még több évvel ezelőtt nem nézte jó szemmel a társadalom, ha egy férfi cseréli a nőket, mint az alsógatyáját, ezért a kapcsolatok sokkal tovább tartottak. Sőt volt hogy a szülők mondták meg, hogy ki kit vesz el, tehát ilyen esetekben pedig nem is volt más lehetőség. Mára viszont megszokott dolog, hogy mindenkinek óriási igényei, elvárásai vannak és ha a partner nem felel meg akkor 1-2 hónap után cserélünk. Tehát a gát, a visszatartó erő ami eddig megvolt (társadalmi normák és a környezetünk véleménye) mostmár nincsenek meg, így ez az egész dolog elszabadult és ki tudja mi lesz a vége. Ha megnézzük a statisztikákat akkor láthatjuk, rengeteg egyedülálló férfi és nő van már a 30 éves korosztályban is, és ez csak egyre rosszabb lesz. Mindenki a tökéletest keresi, holott mi magunk közel sem vagyunk a tökéleteshez. Ez így nem fog menni, így nem találunk egymásra. Így örökké egyedül maradnak nagyon sokan.

Aki viszont felébred csipkerózsika álmából és belátja, hogy nem tökéletes ő maga sem, és változnia kellene, akár fizikailag is, de elsősorban fejben, gondolkodásmódban. Nem lehet örökké beképzeltnek és önimádónak lenni, mert azt hosszabb távon senki sem tűri el. Vagy rájön, hogy nem csak a pénz számít, nem csak az, hogy ki milyen menő, milyen cuccai/verdái vannak. Nos ha valaki erre rájön, akkor növeli az esélyeit, hogy egy normális, értelmes barátot/barátnőt találjon magának.

Kicsit hosszú lett és talán szájbarágós is, néhol pedig túl érzelmes... Na mindegy aki idáig eljutott annak gratulálok :D
A lényeg az, hogy nem adon fel, keresgélek, próbálkozom tovább, hátha találkozom egy olyan nővel aki tetszik (nem kell hogy topmodel legyen) és egy hullámhosszon vagyunk, valamint megbízható is. Szerintem nincsenek túl nagy igényeim.
Lenne még pár dolog amit kifejtenék ezekkel kapcsolatban, de már lezsibbadt az agyam, így inkább csak elköszönök egy rövid időre... bye bye

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr188128632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása