A baszás

2015.09.29. 18:18

Sziasztok!

Jó ideje nem posztoltam semmit, de most megint itt az idő, hogy írjak pár sort.

Nem lesz hosszú, de most van egy kis időm, és történés is volt.
Összejött egy csaj, de elég gyorsan, tulajdon képen pár óra beszélgetés/chatelés után már le is feküdtünk. Igaz nem is egy megbízható csaj, azt már az elején láttam, szóval szerelem ebből sem lesz :D
Na de a részletek...

Hétvégén házibuliban voltam, egyik havernál és elég sokan összejöttünk. Sokat is iszogattunk és aztán kiszemeltem 1-2 csajt, de nem voltak túl jók, csak átlagosak, kivéve egyet. De az az egy jobbik, az viszont egy sráccal jött. Nem teketóriáztam, táncoltam mindenkivel egy kicsit, csak hogy jó legyen a hangulat, közben semmi direkt csajozás nem volt. Meg kiderítettem, hogy a csaj egyedülálló, tehát akivel jött gyerek, az csak haverja lehet. Utána oda is mentem a csajhoz, dumáltunk, táncoltunk, tök jó fej volt. Elég sokat beszélgettünk és táncoltunk aznap este, még számot is cseréltünk. A végén mondta, hogy nagyon bejövök neki és keressük egymást. Mondom oké :)

Már szinte mindenki hazament, a csaj is, én maradtam majdnem utoljára. A házigazda sráccal (nem csóró gyerek) beszélgettem a végén és kiderült, hogy a csaj rányomult aznap este, még mielőtt megismerkedtünk, sőt állítólag le is smárolta és a farkát is megmarkolta :D Ejj mondom az derék, de mindegy... Nagyon nem érdekelt a dolog, ha más nem dugni jó lesz. Elindultam haza én is, és úgy terveztem másnap írok majd a csajnak, de megelőzött a csaj...
Szóval ő írt először, ez kicsit pozitív volt, bár ott motoszkált a fejemben, hogy a házigazda gyerekkel mit művelt.

Aztán délben magamhoz tértem, délután már fb-n is dumáltunk, és este is elég sokat. Kérdeztem tőle, hogy akar-e találkozni, erre azt mondta, hogy igen nagyon szeretne velem találkozni. Szóval tegnap este találkoztunk is, kis séta a városban, bekaptunk valamit, aztán rámvetette magát :D Szóval hamar nála kötöttünk ki, mert ő ott lakott a közelben.
Elég durva csaj, jó az alakja is, arcra is szép, és ahogy észrevettem imád baszni. Nem, nem szeretkezni, hanem baszni. Épp hogy beértünk az ajtón, már nyúlt bele a gatyámba és verte a farkamat, aztán ott helyben letérdelt és elkezdett szopni. Mintha valami elbaszott (akár jó vagy rossz értelemben :D) pornófilmben lettem volna. Aztán mivel egy ideje már nem láttam pinát, így kb 2-3 perc alatt eldurrantam. Kérdeztem hova menjek, de csak szopott egyre vadabbul, így hát nem volt kérdés, hogy le fogja nyelni... Így is lett.
Aztán kb 15 perc pihi után megint mászott rám, megint elkezdtett szopni, mondom ez a csaj ez nimfomániás...Amint felálltam, kezembe vettem az irányítást, megfordítottam és hátulról kutyában elkezdtem dugni. Egyre keményebben, és ő is egyre jobban élvezte. Nem részletezem, de a végén mivel gumit nem használtam, 95%-nál kivettem és a hátára, fenekére durrantam el. Az biztos hogy igazi baszógép ez a csaj. Az este további részében még 1 kör volt, azt már nem írom le időszűke miatt, de lényeg az hogy durva estém volt tegnap. Még hazajöttem tőle éjfél körül, aztán reggel meg melo...
Kicsit fáradt vagyok... de azért kérdeztem tőle, hogy ma este még egy kis dugás?
Erre írt vissza, hogy este nem jó, mert valami haverjával találkozik... :D nem kizárt hogy az is jól megrakja.

Na mindegy én a héten már nem érek rá, talán hétvégén napközben áthívom vagy átmegyek ha lesz időm és lerendezem megint.
Szóval elég könnyen adta magát a csaj, és úgy érzem nem csak nekem adja könnyen a kis pináját. Na mindegy, ez van, ilyen a mai világ. Mostmár ideje lenne valami komolyabb , megbízható és értelmes nőt keresnem.

Csáá pajtik, hamarosan ismét jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr887864986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása