Hatások

2015.06.28. 23:25

Sziasztok,

megint úgy elrepült egy hónap, mint a picsa.

Vasárnap este 11 múlt és épp mentem volna lefeküdni, mikor eszembe jutott, hogy kellene már valami életjelet adnom magamról. De miről is írjak?

Nos sok dolog történt 1 hónap alatt, de kisebb dolgok, csajozgattam lájtosan, de abból a pár próbálkozásból semmi nem jött össze. De inkább nem is ezekről írnék most. Inkább írok a környezetem rám gyakorolt hatásairól. Ugyebár a környezetünk alakít minket ha akarjuk ha nem...

Haverok sokat szívatnak mostanában, pontosabban sokat oltanak. Nem tudom mi az oka, de kezd kicsit unalmas lenni. Ráadásul mindig ugyanazt a faszságot mondják... Eleinte jókat röhögtünk rajta de már így 2-3 hónap után rohadt unalmas, fárasztó és idegesítő. Próbálok nem odafigyelni, meg elengedni a dolgot, megy is elég jól, kb leszarom hogy oltogatnak. Ettől függetlenül azért az ember agya pörög a háttérben és azon gondolkodik, hogy mi lehet ennek az oka hogy így rámszálltak? Lehet ez nekik fel sem tűnik? És ezt ők tényleg poénosnak hiszik? Na mindegy, ez az egyik dolog ami kicsit negatívan hat rám.

Aztán egy pozitív dolog is van, egyik ismerőssel dumáltam és szóba jött a csajozás. És kiderült, hogy ő volt PUA tanfolyamon és tökre élvezte és hasznos is volt. Eddig sokszor azért ódzkodtam a dologtól, mert a reklámvideókba bárki bármit mondhat.. de így hogy ismerősöm elmondta a tapasztalatai, így teljesen más. Szóval lehet hogy én is elmegyek majd egy tanfolyamra :) Ez egy pozitív dolog volt.

Mára ennyi, legközelebb hamarabb jelentkezem, ígérem! CSákány!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr827581518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása