Fura dugás

2014.03.31. 23:28

Hellóka nyalóka,

mint ígértem még ebben a hónapban írok még 1 bejegyzést. Éééés az ígéret szép szó...

Szóval most egy rövid kis tanulságos történetet szeretnék megosztani veletek.
Hol is kezdjem... szóval van egy csaj ismerősöm aki imád baszni. Eddig még sosem kaptam el, pedig tudtam hogy jó vagyok nála. Nem mondom hogy rossza csaj, de annyira nem is jó. Ami a legfontosabb hogy nem mozgatta meg sosem a fantáziámat. Aztán egyik nap gondoltam beszélek vele, megbeszélünk egy találkozót és elkapom. Most sem éreztem különösebb késztetést vagy vágyat iránta, csak gondoltam most épp nincs semmi, egynek jó lesz. Meg is beszéltük a dolgot, persze hogy benne volt :) ...

Aztán eljött a nagy nap, átmentem hozzájuk épp nem volt otthon senki. Hamar a lényegre tértünk, az egész olyan volt mint valami kibaszott pornófilmben. Se egy kis előjáték se egy kis beszélgetés előtte. Csak egyből be a bugyiba, 1-2p erc ujjazás ujjazás, aztán farok elő és bevágtam neki. Általában ez az állatias spontán baszás izgatóan hat rám, de most valahogy nem izgatott különösebben. Nem adott semmi pluszt a dologhoz. Nem is kívántam kimondottan a csajt még így sem. Jó a pina ott volt előttem az vonzott, de maga a csaj nem. Nem is tudom, ilyen nagyon ritkán van, hogy maga a csaj ennyire közömbös legyen. Szóval lényeg az hogy nekidöntöttem a konyhaasztalnak és hátulról dugtam, furcsa volt. Semmi érzelem. Tényleg furcsa... Aztán leültem az egy székre és az ölembe ültettem, így lovagolt még kicsit aztán el is mentem. Nem tartott olyan sokáig az egész de mégis hosszúnak tűnt. Olyan szürreális volt. Közben arra gondoltam, hogy ilyet nem csinálok többet. Miért dugjak meg egy olyan csajt aki be sem jön? Nem vagyok már 16-18 éves, hogy még a padon lévő lukba is betegyem :D Jó ha nagyon kivan az ember és régóta nem látott pinát akkor oké hogy ürít egyet, de nálam nem ez a helyzet. Igazából nem nagyon volt szükségem erre a dugásra. Pontosítok: nem ezzel a nővel volt szükségem a dugásra hanem másikkal lett volna. Olyanokkal akikre ha csak ránézek már beindul a fantáziám... akiket egész éjszaka dugnék, és kényeztetnék.
Nem is tudom mit akarok kihozni ebből. Túl sokat nem. Csak azt, hogy jobban meg kellene válogatnom kiket dugok meg, mert a minőség fontosabb a mennyiségnél. És itt most nem a sex minősége a lényeg (bár ez is következik belőle) hanem a csajok kinézete és hogy valami megfogjon benne.

Szóval elélveztem, utána beszélgettünk még kicsit és mentem is haza, mondtam hogy még dolgom van. Nem tudom elhitte-e, de mindegy :) Ezentúl máshogy csinálom, jobban fogok válogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr185888310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása