fakk disz shit

2014.03.06. 00:11

Aaa picsába elég szar kedvem van most, kicsit mérges vagyok..

Több dolog is zavar, holott nem kellene hogy zavarjon.

Az egyik, hogy oké hogy ismerkedek, fűzögetek csajokat de kurva szar az arány :(Szóval kurva szarul csinálom. Nem tudom lehet kicsit abba kellene hagyni és olvasgatni ilyen pua irodalmakat mert nem sok dologra emlékszem, hátha valami jó ötletet merítenék és használna. Szóval a mostani csajozásaim azok inkább bohóckodások mintsem tudatos és hatásos csajozás. Ezen akarok változtatni, elegem van hogy 10-ből 9 csaj nemet mondd. Most is van 2 új aránylag fiatal (19-22) csaj akiket fűznék de nem igazán jön be nekik amit csinálok. Picsába valamit nagyon rosszul csinálok :S

A másik dolog ami zavar, az .. bassza meg elfelejtettem, nem jut eszembe.

Nem jut eszembe... de egy másik dolog eszembe jutott ami zavar: ez a sok kis hülye picsa, akik elvannak szállva maguktól. Kibaszottul semmit nem tudnak felmutatni (a szépségükön kívül, ami viszont tőlük független - genetika), semmit sem értek el még az életben, de mégis azt hiszik magukról, hogy ők a királyok. Kipakolják a mellüket, seggüket aztán kész, már úgy mennek mint valami hercegnő.. Némelyik fején még az a flegma nézés... na az ilyeneket elvinném egy kis kényszermunkára, hagy tanulják meg, hogy a pénzért, jólétért, stb.. meg kell dolgozni. Majd akkor vágjon pofákat, ha már elért valamit az életben. Addig nem tudom tisztelni az ilyeneket.

Ezt most persze felindultságomban mondom, de amúgy is ezt szoktam gondolni, csak most le is írom. PErsze alap pua tanítás, hogy az ilyenekkel nem foglalkozunk és nem engedjük, hogy negatívan érintsen bennünket az ilyesmi, stb... de ezek szerint én még nem tudtam függetleníteni magam ezektől az érzésektől.

Mindegy leszarom... lazábbnak kell lennem és kész!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr385845574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása